individuelle.jpg
dscf5356.jpg
01_s_nedrivning.jpg
individuelle.jpg

Individuelle løsninger


SCROLL DOWN

Individuelle løsninger


Individuelle løsninger

Tag din egen tegning eller ønskeseddel med - så laver vi den helt rigtige planløsning sammen

Tilfredse kunder

Læs mere om de oplevelser vores kunder har haft ved og bygge med os

Fra skrot til slot

Har I et gammelt hus, som ikke er værd at renovere på, giver vi gerne en pris på at fjerne det gamle og bygge et nyt i stedet

 

 

 

 

 

dscf5356.jpg

Individuelle løsninger


Individuelle løsninger


Du skal selvfølgelig bygge lige præcis det hus du går og drømmer om - og det hjælper vi dig med.

Det er en god ide at tage udgangspunkt i planløsningen. Hvor mange værelser har du brug for? Er køkken/alrummet eller stuen husets hjerte? Hvordan bliver trafikken i huset?

Du kan finde masser af inspiration i planløsningerne, som du kan se under hver hustype eller hente som .pdf i plantegninger.

Tag din ønskeliste eller din håndskitse med, så hjælper vores bygningskonstruktør med at få tegnet lige netop den planløsning, der er den perfekte ramme for dig og din familie.


Arkitektur

Din ønskede planløsningen samt din byggegrunds størrelse og form er udgangspunktet for valget af hustype. Skal det være et længehus et vinkelhus et H-hus eller et knækhus?

Når det så er på plads, så giver du huset det endelige udtryk, når du vælger, om huset skal have afvalmede gavle og udhæng, ingen udhæng og opmurede gavle, saddeltag eller tag med ensidig taghældning.

 


Materialer

Vi tør godt love dig, at det er en fornøjelse at vælge mellem de mange gode byggematerialer, du har til rådighed.

Udvendigt er det først og fremmest tag og væg, der giver dit hus karakter. Du kan vælge mellem mursten i mange flotte farver og strygninger og mellem tage i mange farver, former og materialer.

Indvendigt kan du præge huset med valg af døre, skillevægge, fast interiør, lyddæmpende loftsplader og ikke mindst med valget af gulvbelægninger.


Lavenergihuse

Myndighederne har i de senere år skærpet kravene til energiforbruget i nybyggede huse. Der er konstant fokus på, hvordan vi sænker forbruget og der kommer hele tiden nye regler, der skal overholdes. Derfor kan der være meget økonomi i at bygge nyt i stedet for at renovere på et gammelt hus. Se mere under vores koncept ”fra skrot til slot”.

Det kan være svært for den enkelte bygherre at se forskel på reglerne i Bygningsreglementet BR2015 - herunder hvad lavenergi 2020 egentlig er. I dag er den tidligere lavenergiklasse fra BR2010 (LE2015) blevet til standardkrav.  Det betyder at den nye lavenergiklasse betegnes som Bygningsklasse 2020 i BR2015, dvs. at et hus skal leve op til de energikrav, som stilles i bygningsreglementets kapitel 7 under punkt 7.2.2 – se forskellen på de alm. regler og lavenergi her:

Bestemmelser i BR2015:
For boliger, kollegier, hoteller o.lign. må bygningens samlede behov for tilført energi til opvarmning, ventilation, køling og varmt brugsvand pr. m² opvarmet etageareal højst være 30,0 kWh/m² pr. år tillagt 1000 kWh pr. år divideret med det opvarmede etageareal.

Bygningsklasse 2020:
En bygning kan klassificeres som bygningsklasse 2020, når det samlede behov for tilført energi til opvarmning, ventilation, køling og varmt brugsvand pr. m² opvarmet etageareal ikke overstiger 20 kWh/m2 pr. år.

For at kunne bestemme helt præcist, hvad der skal til for at opfylde kravene, skal der laves en varmetabsberegning, der tager højde for alt lige fra isolering og varmetilførsel til husets udformning og placering af vinduer. Alt dette sørger vi for bliver overholdt, så du ikke kommer til at bruge mere energi end højst nødvendigt.


Drømmer du om et arkitekttegnet hus?

Alterna huse har indgået samarbejde med Idearkitekterne, der er kendt for den holdning, at alle skal have råd til et arkitekttegnet hus.

Vi kunne ikke være mere enige, så kommer du til os med ønsket om et arkitekttegnet hus, så tilbyder vi for en meget overkommelig pris, at Jeres drømmehus tegnes af Idearkitekterne og bygges af vores faste team af håndværkere – i den solide kvalitet, som vi altid har været kendt for.”

01_s_nedrivning.jpg

Fra skrot til slot


Fra skrot til slot


Hvor skal vi bo? Skal vi købe brugt og renovere eller måske bygge nyt? Skal vi eje eller leje? Ja, der er mange overvejelser, når man skal ud på boligmarkedet.

I forbindelse med den udvikling som boligmarkedet har været igennem over de sidste par år, er det nu blevet attraktivt at kigge på ældre huse som en mulig byggegrund. Mange beregninger viser, at der kan være god økonomi i at rive et ældre hus ned og bygge et nyt i stedet - fremfor at købe et ældre istandsat hus eller måske selv at skulle til at istandsætte.